Wij vinden altijd een verrassende oplossing!

Wij vinden altijd een verrassende oplossing!

Slimmer werken begint bij Larcom

Met Larcom haalt u meer in huis dan een organisatie waar u productiewerk kunt uitbesteden. Met Larcom heeft u een lerende organisatie die naast het uitvoeren van de geplande werkprocessen, kijkt naar slimmere, creatievere en innovatievere oplossingen. Een prettige verrassing!

Omdat Larcom gespecialiseerd is in het verwerken van structureel en/of repeterend werk heeft zij hierin een ruime ervaring. Ervaring met workflow, planning, structuur en efficiency. Voor diverse klanten verwerken we meer vele verschillende producten of productonderdelen. Al die praktijkervaring maakt slim en innovatief.

Laat u verrassen en ga slimmer werken met Larcom.

Vooral voor bedrijven die voor het eerst overwegen hun productie, of een deel hiervan, “buiten de deur” te regelen is de neiging groot om tot in detail alle stappen vast te leggen. Verstandig zolang dit het creatieve, innovatieve denkproces binnen Larcom maar niet belemmerd. Met andere woorden, durf u te laten verrassen door andere oplossingen, betere verwerkingsmethoden of andere technieken om tot betere oplossingen te komen in dezelfde of kortere tijd.

Vragen mag.

U kunt Larcom ook actief vragen om een andere, betere oplossing voor uw werkproces. Een uitdaging die we graag aan gaan. In nauw overleg ontwikkelen we dan vernieuwende, snellere en/of kwalitatief betere processen, die tevens binnen de Larcom constellatie, uitstekend zijn uit te voeren. Larcom is een mens gedragen organisatie met een sterk focus op de praktijk. Larcom koppelt direct theorie aan praktijk. Nog voordat u deelgenoot wordt gemaakt van de Larcom oplossing, is deze in de praktijk getest. Als Larcom zegt dat het anders kan, is het al bewezen.

Verrassend?

Ja, verrassend creatief, verrassend innovatief en daardoor vernieuwend. Dat hoeft u als opdrachtgever niet altijd zelf aan te dragen, daar kan Larcom aan meewerken. Een kwestie van durven, doen en doorpakken. De Larcom benadering.

Wanneer benadert u ons voor een verrassend gesprek?


We steken graag onze nek uit.

Durven, doen en doorpakken, dat is de Larcom benadering. Steeds meer bedrijven zoeken op essentiële bedrijfsonderdelen, actieve, meedenkende partners. Het nieuwe werken is samenwerken. Ondernemende ondernemingen willen ondernemende partners. lees meer
Cursus Alfabetisering / Laaggeletterdheid

Veel belangstelling voor de eerste open bedrijvendag Ommen

Ommen - Ommen kent vele verschillende bedrijven die prachtige producten maken en vele diensten leveren. Op zaterdag 13 oktober openen vele van deze bedrijven in Ommen hun deuren tijdens de eerste Open Bedrijvendag Ommen. ‘De Open Bedrijvendag biedt een unieke kans voor de inwoners van Ommen om eens een kijkje achter de schermen te nemen bij de Ommer bedrijven’, vertelt Aline Hofstee namens de organiserende ondernemersvereniging OVO. ‘Zie wat er allemaal gebeurt, welke zaken er ontwikkeld worden, hoe het eraan toe gaat in de keuken van een hotel, hoe een productieproces werkt en wat er bijvoorbeeld bij Larcom zoal gebeurt!’ lees meer