Wij zorgen dat het gesmeerd loopt.

Wij zorgen dat het gesmeerd loopt.

Bij beweging zit niemand op wrijving te wachten.

Wrijving is weerstand. En weerstand staat tegenover productiviteit en efficiency. Wie vooruit wil komen zorgt er voor dat de weerstand zo klein mogelijk is. Dat kan op verschillende manieren maar alleen door exact te weten hoe de hazen lopen, hoe processen in elkaar zitten.

Larcom weet alles van mensen en werkprocessen. Daardoor is Larcom in staat om de juiste mensen efficiënt in te zetten. Vooral bij structureel en/of repeterend werk is het juiste smeermiddel tussen de verschillende onderdelen dé manier om de wrijving zo laag mogelijk te houden. Hierdoor gaan processen gemakkelijker. En daar heeft uw organisatie voordeel bij.

Je kunt het vergelijken met een oliekannetje. En natuurlijk iemand die op de juiste momenten een oliespuitje geeft. Want dan loopt het gesmeerd. In steeds meer organisaties zijn deze mensen wegbezuinigd. Bij Larcom niet. Efficiency gaat niet alleen over een goede logistiek, uitgedachte workflow en just-in-time werkproces, maar ook over mensen. Vooral als je werk, mensenwerk is.

Larcom zorgt dat alles gesmeerd loopt omdat we niet alleen oliespuitjes hebben voor werkprocessen, maar vooral ook voor de menselijke factor. Dat is wat mensen nodig hebben, een schouderklopje, begrip en kennis van specifieke omstandigheden waardoor mensen goed blijven functioneren. Larcom is een mens gedragen organisatie. Daarom weten wij wat onze mensen beweegt en zorgen wij dat uw bedrijfsproces gesmeerd loopt.


We steken graag onze nek uit.

Durven, doen en doorpakken, dat is de Larcom benadering. Steeds meer bedrijven zoeken op essentiŽle bedrijfsonderdelen, actieve, meedenkende partners. Het nieuwe werken is samenwerken. Ondernemende ondernemingen willen ondernemende partners. lees meer
Cursus Alfabetisering / Laaggeletterdheid

Koerswijziging Larcom werpt vruchten af

Met de invoering van de participatiewet was Larcom genoodzaakt haar strategie te herzien. In 2014 is een aantal belangrijke stappen gezet en 2015 heeft bijna geheel in het teken gestaan van alle wijzigingen die dat met zich meebrengt. Ondanks dat de resultaten al jaren onder druk staan heeft Larcom voor het negende jaar op rij het boekjaar met zwarte cijfers kunnen afsluiten. lees meer