Stuks werk uitbesteden?

Dan bent u bij Larcom nog steeds aan het juiste adres. Naast het vinden van efficiente oplossingen voor uw productieproces kunt u ons nog steeds inschakelen voor diverse werkzaamheden. Bijvoorbeeld voor:

Montage & Assemblage

Flexibiliteit in productie kunt u bij ons gewoon inkopen

Een specialiteit van montagebedrijf Larcom is het samenstellen, assembleren en monteren van zeer uiteenlopende producten . Uw hele productie of delen daarvan kunt u uitbesteden aan onze vakbekwame medewerkers. Vooral wanneer montage en assemblage meer aandacht vraagt.

Of het nu gaat om fietsen, koffiezetapparaten of verlichtingsarmaturen, het vakmanschap van onze medewerkers staat garant voor werk dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet! Het gehele traject van ingangscontrole, verpakken, opslaan en het verzendklaar maken kunt u met een gerust hart aan ons over laten. Omdat wij ons productieproces exact op onze klanten afstemmen zijn wij in staat om grote aantallen kostenefficiënt en snel te verwerken.

 

Verpakken

Wij verpakken snel en goed

Heeft u producten die handmatig verpakt moeten worden? Dan bent u bij Larcom aan het juiste adres. Ook als het product kwetsbaar is of afwijkt van de standaard. Want alleen Larcom kan vrijwel direct de benodigde ruimte vrijmaken en daarbij snel beschikken over het fijnste en beste gereedschap voor verpakkingswerk; mensenhanden. Maar we doen méér. Zo kunnen wij de verpakkingsmaterialen voor u inkopen en de logistieke rompslomp van opslag en transport van u overnemen. Uiteraard met de juiste procedures voor een gewaarborgde kwaliteit. Of het nu om grote of kleine hoeveelheden gaat, wij verpakken het graag, snel en goed.

We steken graag onze nek uit.

Durven, doen en doorpakken, dat is de Larcom benadering. Steeds meer bedrijven zoeken op essentiŽle bedrijfsonderdelen, actieve, meedenkende partners. Het nieuwe werken is samenwerken. Ondernemende ondernemingen willen ondernemende partners. lees meer
Cursus Alfabetisering / Laaggeletterdheid

Larcom al decenium in zwarte cijfers

Larcom heeft voor het tiende jaar op rij het boekjaar afgesloten met zwarte cijfers. De ingezette koerswijziging, waar Tracť BV een belangrijke onderdeel van is, krijgt steeds meer vorm en geeft vertrouwen voor de toekomst. lees meer