Jouw meerwaarde voor onze doelgroepen

Als je werkt bij Larcom ben je onderdeel van een waardevolle organisatie. Samen hebben we één gezamenlijk doel: meerwaarde bieden voor overheden, bedrijven en mensen die onvoldoende aansluiting vinden op de reguliere arbeidsmarkt.

Betrokken en resultaatgericht

Onze medewerkers combineren een grote mate van betrokkenheid met een resultaatgerichte benadering. Want hoe verschillend onze rollen ook zijn, we geloven allemaal in de waarde van werk.

Open en informeel

Larcom is een open, informele organisatie waar je veel vrijheid krijgt bij het invullen van je rol. Ruimte voor ondernemerschap, initiatief en persoonlijke ontwikkeling staan centraal.

Vacatures

Op dit moment zoeken we enthousiaste nieuwe collega’s voor de volgende vacatures:

Assistent productieleider (2x)

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Zutphen
+/- 36uur
+/- werkdagen per week

Voor onze vestiging in Zutphen zoeken wij twee assistent productieleiders.
Als assistent ben je medeverantwoordelijk voor de voortgang van het productieproces op een afdeling. Je werkt hierin nauw samen in een team (vestigingsmanager e.a.). Je assisteert bij de productie en planning op de afdeling, zorgt voor een correcte urenverantwoording en het afhandelen van de productieorders.

Lees meer

Meewerkend voorman Groentechniek (M/V)

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Omgeving Hardenberg
+/- 36uur
+/- werkdagen per week

Als meewerkend voorman werk je samen met 4 – 5 collega’s aan jouw groen-klus van die dag. Je geeft instructies aan medewerkers en controleert het werk op kwaliteit en kwantiteit. Je kunt worden ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden en als meewerkend voorman steek je ook zelf de handen uit de mouwen.

Lees meer

Afdelingschef vestiging Oldenzaal

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Oldenzaal
+/- 36uur
+/- 5 werkdagen per week

Als afdelingschef ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en arbeidsontwikkeling van ongeveer 55 medewerkers. Je weet mensen optimaal in te zetten om zo hun arbeidsgeschiktheid en inzetbaarheid te bevorderen. Door het voeren van ontwikkelgesprekken speel je een actieve rol in hun ontwikkeling. Daarnaast behoren de productieprocessen binnen de afdeling ook tot jouw verantwoordelijkheid en speel je een actieve rol in het organiseren, plannen, inrichten en verbeteren van logistieke- en productieprocessen. Uitgangspunt hierbij is het realiseren van de, met de klant overeengekomen, afspraken met betrekking tot kwantiteit, kwaliteit en levertijden. Als afdelingschef rapporteer je aan de vestigingsmanager.

Lees meer

Wil jij ook werken bij Larcom?

Is er momenteel geen passende vacature maar denk je met jouw ervaring, kwaliteiten en betrokkenheid van waarde te kunnen zijn voor Larcom? Stuur ons dan een mail met je CV en een korte motivatie.