Jouw meerwaarde voor onze doelgroepen

Als je werkt bij Larcom ben je onderdeel van een waardevolle organisatie. Samen hebben we één gezamenlijk doel: meerwaarde bieden voor overheden, bedrijven en mensen die onvoldoende aansluiting vinden op de reguliere arbeidsmarkt.

Betrokken en resultaatgericht

Onze medewerkers combineren een grote mate van betrokkenheid met een resultaatgerichte benadering. Want hoe verschillend onze rollen ook zijn, we geloven allemaal in de waarde van werk.

Open en informeel

Larcom is een open, informele organisatie waar je veel vrijheid krijgt bij het invullen van je rol. Ruimte voor ondernemerschap, initiatief en persoonlijke ontwikkeling staan centraal.

Vacatures

Op dit moment zoeken we enthousiaste nieuwe collega’s voor de volgende vacatures:

Assistent Afdelingschef

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Oldenzaal
+/- 36uur
+/- 5 werkdagen per week

Als assistent ondersteun je de afdelingschef bij de dagelijkse leiding van een afdeling. Je assisteert bij de productieplanning op de afdeling, zorgt mede voor een correcte urenverantwoording en het afhandelen van de productieorders (Afas).
Je geeft instructies aan medewerkers en controleert de producten op kwaliteit. Je bent mede verantwoordelijk voor het inzetten van de juiste medewerker op de juiste plaats en levert een bijdrage aan de ontwikkeling van medewerkers. Daarnaast wordt van je verwacht dat je meedenkt over procesverbetering en word je ingezet bij alle voorkomende werkzaamheden waaronder het meedraaien in de productie.

Lees meer

Wil jij ook werken bij Larcom?

Is er momenteel geen passende vacature maar denk je met jouw ervaring, kwaliteiten en betrokkenheid van waarde te kunnen zijn voor Larcom? Stuur ons dan een mail met je CV en een korte motivatie.