Jouw meerwaarde voor onze doelgroepen

Als je werkt bij Larcom ben je onderdeel van een waardevolle organisatie. Samen hebben we één gezamenlijk doel: meerwaarde bieden voor overheden, bedrijven en mensen die onvoldoende aansluiting vinden op de reguliere arbeidsmarkt.

Betrokken en resultaatgericht

Onze medewerkers combineren een grote mate van betrokkenheid met een resultaatgerichte benadering. Want hoe verschillend onze rollen ook zijn, we geloven allemaal in de waarde van werk.

Open en informeel

Larcom is een open, informele organisatie waar je veel vrijheid krijgt bij het invullen van je rol. Ruimte voor ondernemerschap, initiatief en persoonlijke ontwikkeling staan centraal.

Vacatures

Op dit moment zoeken we enthousiaste nieuwe collega’s voor de volgende vacatures:

1e lijns Helpdeskmedewerker

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Ommen
+/- 32-36uur
+/- in overleg werkdagen per week

Jij bent het aanspreekpunt binnen onze organisatie voor 1e lijns ICT-ondersteuning. Bij eerstelijns ondersteuning moet je denken aan: meldingen registeren en oplossen, werkplekken installeren, gebruiksklaar maken van mobiele telefoons/laptops en overzicht bewaken van de in gebruik zijnde ICT-middelen.

Lees meer

Wil jij ook werken bij Larcom?

Is er momenteel geen passende vacature maar denk je met jouw ervaring, kwaliteiten en betrokkenheid van waarde te kunnen zijn voor Larcom? Stuur ons dan een mail met je CV en een korte motivatie.