Jouw meerwaarde voor onze doelgroepen

Als je werkt bij Larcom ben je onderdeel van een waardevolle organisatie. Samen hebben we één gezamenlijk doel: meerwaarde bieden voor overheden, bedrijven en mensen die onvoldoende aansluiting vinden op de reguliere arbeidsmarkt.

Betrokken en resultaatgericht

Onze medewerkers combineren een grote mate van betrokkenheid met een resultaatgerichte benadering. Want hoe verschillend onze rollen ook zijn, we geloven allemaal in de waarde van werk.

Open en informeel

Larcom is een open, informele organisatie waar je veel vrijheid krijgt bij het invullen van je rol. Ruimte voor ondernemerschap, initiatief en persoonlijke ontwikkeling staan centraal.

Vacatures

Op dit moment zoeken we enthousiaste nieuwe collega’s voor de volgende vacatures:

Medewerker Personeelsadmin.

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Ommen
+/- 24 - 32uur
+/- in overleg werkdagen per week

Als medewerker personeelsadministratie voer je samen met je collega’s de personeelsadministratie uit. Je bent administratief ondersteunend op het gebied van een correcte en tijdige verwerking, afhandeling en beheer van personele mutaties.

Lees meer

Afdelingschef

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Ommen
+/- 36uur
+/- 5 werkdagen per week

Voor de afdeling Technische productie in Ommen zijn wij op zoek naar een daadkrachtige afdelingschef die de medewerkers begeleidt en motiveert! Jouw doel? Het creëren van een werksituatie waarin de individuele medewerker bij het werk betrokken wordt en zich verantwoordelijk voelt voor het eindresultaat van zijn werk!

Lees meer

Stageplaats Diagnoseafdeling

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Hardenberg
+/- 32uur
+/- 4 werkdagen per week

Je leert tijdens je stage hoe je arbeidskundige- en praktijkonderzoeken uitvoert. De kern van het onderzoek bestaat uit het observeren van de kandidaten tijdens hun werkzaamheden en het laten uitvoeren van praktische testen.

Lees meer

Wil jij ook werken bij Larcom?

Is er momenteel geen passende vacature maar denk je met jouw ervaring, kwaliteiten en betrokkenheid van waarde te kunnen zijn voor Larcom? Stuur ons dan een mail met je CV en een korte motivatie.