Werken via Larcom

Wat je achtergrond ook is, er is een baan die voor jou het beste werkt. Vanuit dat uitgangspunt gaat Larcom met jou op zoek.

Larcom biedt jou een baan die bij je past en een werkplek die is ingericht op jouw mogelijkheden. Je krijgt de juiste begeleiding, zodat jij fijn en veilig kunt werken. Zo lever je een waardevolle bijdrage en ervaar je de voordelen van werk: structuur, sociaal contact en een vast inkomen. Elke dag gaan meer dan duizend mensen via Larcom aan het werk. Op een van onze vestigingen of bij een van de vele bedrijven, die via ons personeel inhuren. Ook voor jou hebben we een passende werkplek!

Werk dat bij jou past

Op elke afdeling krijg je de begeleiding die je nodig hebt. We zorgen voor een werkplek waar jij je op je gemak voelt. Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging, kijken we samen hoe we dat het beste kunnen invullen. Zo houd jij plezier in je werk en haal je het beste uit jouw kwaliteiten.

Larcom is er voor iedereen die een beetje ondersteuning nodig heeft op het gebied van werk. Samen kijken we naar wat jij kunt en wat je leuk vindt. Daarna begeleiden we je naar een baan die bij jou past.

Kan ik zomaar solliciteren?

De meeste sollicitaties verlopen via de gemeente of het UWV. Zij zorgen vervolgens dat je bij ons aan het werk kunt. Heb je een geschikte vacature gezien, dan kun je ons altijd bellen of mailen. Wij helpen je bij je sollicitatie en zorgen dat deze op de juiste manier wordt ingediend.

Bel met 0529 – 408080 of stuur een mail naar Petra Dorreman: petradorreman@larcom.nl.

Bekijk hier de vacatures die Larcom op dit moment voor je heeft. Ben je geĆÆnteresseerd in een van deze vacatures? De gemeente of het UWV kan jou naar ons doorverwijzen. Neem contact met ons op en wij helpen je om jouw sollicitatie op de juiste manier in te dienen.

Bekijk onze vacatures
divider