0529 40 80 80

Larcom werkleerbedrijf Eerbeek

Bij Larcom hechten we grote waarde aan werk en de positieve impact die het heeft. Werk biedt niet alleen persoonlijke voldoening, maar heeft ook een waardevolle bijdrage aan bedrijven en de samenleving als geheel.

Onze dynamische vestiging in Eerbeek

WerkFit Brummen is een samenwerking tussen de gemeente Brummen en Larcom. In het pand aan de Kollergang 14 in Eerbeek worden mensen (weer) Werkfit gemaakt. “We gaan uit van kansen, van kwaliteiten en talenten van mensen. Dit doen we door te werken en te leren”

Larcom ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van de Participatiewet. In de vorm van het creëren en begeleiden van beschut werk, maatwerktrajecten voor P-wetters maar ook alle administratieve zaken rondom verloning, HR en financiële administratie. En dankzij ons unieke bedrijfsmodel kan iedere gemeente Larcom inschakelen.

 

Werk uitbesteden Regio Gelderland

Bent u als ondernemer tijdelijk of structureel op zoek naar voordelige en betrouwbare capaciteit? Larcom is gespecialiseerd in het inzetten van (tijdelijke) productiecapaciteit van structureel of repeterend werk.
Wilt u weten hoe onze klanten de waarde van werk ervaren in de praktijk, lees hier het verhaal van Mepal.

Nieuwsgierig hoe Larcom u kan helpen bij het uitbesteden van werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die we te bieden hebben.