0529 40 80 80

Larcom Groen | Heemserveen

Bij Larcom hechten we veel waarde aan werk en de positieve impact die het met zich meebrengt. Werk biedt niet alleen persoonlijke voldoening, maar heeft ook een waardevolle bijdrage aan bedrijven en de bredere samenleving. Larcom is een toonaangevend werkleerbedrijf. Larcom ondersteunt overheden bij het invullen van de participatiewet, helpt bedrijven aan capaciteit en biedt duurzaam perspectief voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze bruisende vestiging in Heemserveen

Onze bruisende vestiging in Heemserveen is geheel gericht op groenonderhoud. Larcom Groen is een hoveniersbedrijf met een veelomvattende dienstverlening die verder gaat dan groenonderhoud  alleen. Wij denken in alle opzichten met u mee.

In nauw overleg met u worden plannen gemaakt, wensen geïnventariseerd en gerealiseerd. Voor landschapsbeheer, ontwerp en aanleg van tuinen én renovatie van bestaande groenvoorzieningen kunt u vertrouwen op de deskundigheid van Larcom Groen.

Onze jarenlange ervaring staat garant voor kwaliteit. In een onlangs gehouden onderzoek hebben onze klanten dát als eerste genoemd.  Wij zullen doorgaan met het leveren van de kwaliteit die u van ons verwacht. Bij Larcom Groen is uw groen in goede handen

Heb je zelf een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan helpen wij jou graag verder. Wat je achtergrond ook is, er is een baan die voor jou het beste werkt. Vanuit dat uitgangspunt gaat Larcom met jou op zoek. Jouw gemeente of het UWV kan je naar ons doorverwijzen. Lees hier hoe dat werkt.

 

Werk uitbesteden Regio Heemserveen

Werk uitbesteden op het gebied van groenonderhoud is nu binnen handbereik. Larcom heeft een ervaren team van ruim 75 enthousiaste groenmedewerkers die zich dagelijks bezighouden met uiteenlopende werkzaamheden, variërend van het onderhouden van bedrijfsterreinen en recreatieparken tot snoeiwerkzaamheden. Wilt u productiewerkzaamheden zoals montage, assemblage of verpakkingswerkzaamheden uit besteden? Ook dan bent u bij Larcom aan het juiste adres.

Benieuwd hoe Larcom u kan helpen met het uitbesteden van werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die we bieden.