0529 40 80 80

Larcom werkleerbedrijf Ommen

Larcom is een toonaangevend werkleerbedrijf, met een uitgebreide infrastructuur en een ervaren team van betrokken professionals. Als verbindende schakel tussen doelgroep, overheid en bedrijfsleven brengt Larcom mensen van afstand naar bijdrage.

divider

Onze hoofdvestiging in Ommen

Als hoofdvestiging van Larcom is Ommen het centrale punt van waaruit we onze activiteiten coördineren. Larcom biedt bedrijven voordelige en flexibele productiecapaciteit met maatschappelijke meerwaarde. Daarnaast geeft Larcom invulling aan re-integratietrajecten om mensen van afstand naar bijdrage te brengen.  Ons motto is: leer niet om te werken, maar werk om te leren.

 

 

Werk uitbesteden Regio Overijssel

Zoekt u een partner om werk uit te besteden? Flexibiliteit kunt u gewoon inkopen bij ons. Onze dagelijkse werkzaamheden omvatten een breed spectrum, variërend van montage en assemblage tot verpakkingswerkzaamheden. Ons team van enthousiaste medewerkers is er klaar voor. Daarnaast beschikken onze medewerkers over gespecialiseerde vaardigheden op het gebied van elektromontage en groenonderhoud. Wilt u liever uitbreiding van uw eigen capaciteit? via Detachering vinden wij altijd een juiste match.

Benieuwd naar hoe Larcom u kan helpen bij het uitbesteden van werkzaamheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en informeer naar de mogelijkheden die we bieden.

 

Heb je zelf een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan helpen wij jou graag verder. Wat je achtergrond ook is, er is een baan die voor jou het beste werkt. Vanuit dat uitgangspunt gaat Larcom met jou op zoek. Jouw gemeente of het UWV kan je naar ons doorverwijzen. Lees hier hoe dat werkt.

 

Contact opnemen