Detachering en bemiddeling

Nog altijd zitten veel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op de reservebank, terwijl wij uit ervaring weten dat zij veel capaciteiten hebben. Dat is jammer. Jammer voor hen, maar ook jammer voor al die werkgevers die staan te springen om gemotiveerde vakmensen. Larcom brengt werkzoekenden en werkgevers bij elkaar en vindt de juiste persoon voor de juiste plek.

Detachering en bemiddeling voor bedrijven

Tijdelijk of structureel
extra capaciteit nodig?

Veel bedrijven en organisaties hebben moeite met het vinden van goede, betrouwbare vakmensen die het liefst snel aan de slag kunnen. Toch hoeft dat niet zo moeilijk te zijn.

Via Larcom wordt uw extra capaciteitsvraag vakkundig ingevuld door mensen met een arbeidshandicap. Een vaste consulent begeleidt de werknemers en verzorgt ook het organisatorische en administratieve werk.

Larcom werkt snel, resultaatgericht en uitsluitend met gemotiveerde werknemers.

De wekelijkse administratie in twee minuten geregeld!

Voor u als werkgever bestaat de administratie uit niet meer dan het ondertekenen van het urenbriefje. Op basis daarvan factureert Larcom maandelijks alleen de daadwerkelijk gemaakte uren. Bij ziekte of verlof van onze medewerker worden geen uren in rekening gebracht. Alle risico’s van werkgeverslasten en premies zijn dus voor onze rekening.

Detachering en bemiddeling voor werkzoekenden

Ben je voor kortere of langere tijd niet in staat om te werken? Of kun je door bijvoorbeeld een blessure niet langer het werk doen dat je voorheen deed? Dan kan detachering via Larcom een oplossing zijn. Passend werk en begeleiding op maat, zodat je jouw loopbaan een nieuwe start geeft.

De juiste begeleiding
naar passend werk

Bekijk de mogelijkheden hieronder. Wil je meer weten of met een consulent van Larcom jouw persoonlijke situatie bespreken? Neem dan contact met ons op via 0529 – 408080.