0529 40 80 80

Larcom voor bedrijven

Voor veel partners is Larcom een belangrijke schakel in het proces van grondstof naar eindproduct, van onderdeel naar geheel. Dagelijks gaan meer dan 1.100 toegewijde medewerkers bij en via Larcom aan de slag. Van montage en assemblage tot verpakken en verzenden, van houtbewerking en lassen tot groenvoorziening en terreinonderhoud.

Slimmer werken
begint bij Larcom

Met meer dan zestig jaar ervaring beheerst Larcom ook workflow, planning, structuur en efficiency rondom werk als geen ander. Al die praktijkervaring maakt Larcom slim en innovatief.

Larcom is een mensgerichte organisatie, gewend om theorie vlot en effectief aan de praktijk te koppelen. Op basis van een jarenlange ervaring denkt Larcom mee over betere verwerkingsmethoden of efficiƫntieverbeteringen.

Groenonderhoud

Onze groenteams staan voor professioneel groenonderhoud tegen een aantrekkelijk tarief en een brede dienstverlening, van aanleg tot onderhoud.

arrow right

Detachering & bemiddeling

Moeite met het vinden van goede, betrouwbare vakmensen die het liefst snel aan de slag kunnen? Via Larcom wordt uw extra capaciteitsvraag vakkundig ingevuld door mensen met een arbeidshandicap.

arrow right

Werk uitbesteden

Steeds meer onderdelen van de workflow worden geautomatiseerd. Maar ook anno nu blijven mensenhanden essentieel in delen van het productieproces. Ontdek hoe Larcom op dat gebied waarde toevoegt.

arrow right