0529 40 80 80

Jouw meerwaarde voor onze doelgroepen

Als je werkt bij Larcom ben je onderdeel van een waardevolle organisatie. Samen hebben we één gezamenlijk doel: meerwaarde bieden voor overheden, bedrijven en mensen die onvoldoende aansluiting vinden op de reguliere arbeidsmarkt.

Betrokken en resultaatgericht

Onze medewerkers combineren een grote mate van betrokkenheid met een resultaatgerichte benadering. Want hoe verschillend onze rollen ook zijn, we geloven allemaal in de waarde van werk.

Open en informeel

Larcom is een open, informele organisatie waar je veel vrijheid krijgt bij het invullen van je rol. Ruimte voor ondernemerschap, initiatief en persoonlijke ontwikkeling staan centraal.

Vacatures

Op dit moment zoeken we enthousiaste nieuwe collega’s voor de volgende vacatures:

Vervoerscoördinator junior

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Ommen
+/- 24-28uur
+/- In overleg werkdagen per week

Ben jij die junior Vervoerscoördinator die zorgt dat alles op rolletjes loop zodat het leerlingenvervoer voor onze opdrachtgevers optimaal geregeld wordt? Lees dan snel verder.

Lees meer

Meewerkend voorman Groen

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Hardenberg
+/- 32-36uur
+/- in overleg werkdagen per week

Groeien met Groen
Geen dag is hetzelfde en samen met jouw team zorg je ervoor dat jullie groenobjecten goed onderhouden worden.

Lees meer

Assistent Productieleider

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Zutphen
+/- 36uur
+/- 5 werkdagen per week

Ben jij die assistent die zorgt dat alles op rolletjes loop, dat jouw medewerkers met plezier werken en dat ze het beste uit zichzelf kunnen halen? Lees dan snel verder.

Lees meer

Wil jij ook werken bij Larcom?

Is er momenteel geen passende vacature maar denk je met jouw ervaring, kwaliteiten en betrokkenheid van waarde te kunnen zijn voor Larcom? Stuur ons dan een mail met je CV en een korte motivatie.