0529 40 80 80

Jouw meerwaarde voor onze doelgroepen

Als je werkt bij Larcom ben je onderdeel van een waardevolle organisatie. Samen hebben we één gezamenlijk doel: meerwaarde bieden voor overheden, bedrijven en mensen die onvoldoende aansluiting vinden op de reguliere arbeidsmarkt.

Betrokken en resultaatgericht

Onze medewerkers combineren een grote mate van betrokkenheid met een resultaatgerichte benadering. Want hoe verschillend onze rollen ook zijn, we geloven allemaal in de waarde van werk.

Open en informeel

Larcom is een open, informele organisatie waar je veel vrijheid krijgt bij het invullen van je rol. Ruimte voor ondernemerschap, initiatief en persoonlijke ontwikkeling staan centraal.

Vacatures

Op dit moment zoeken we enthousiaste nieuwe collega’s voor de volgende vacatures:

Assistent afdelingschef

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Brummen
+/- 24-32uur
+/- in overleg werkdagen per week

Heb je affiniteit met het coachen en ontwikkelen van mensen en heb je een proactieve-en resultaatgerichte manier van werken? Dan bij jij de assistent die we zoeken.

Lees meer

Teamleider IT

Locatie:
Wekelijks:
Werkdagen:

Ommen
+/- 32-36uur
+/- in overleg werkdagen per week

Ben jij een bouwer op het gebied van informatievoorziening? In deze functie ben jij het middelpunt van de IT afdeling binnen Larcom. Je bent communicatief sterk en kan deze skills goed kwijt omdat je veel in contact bent met alle niveaus binnen de organisatie én met klanten. Je adviseert het MT en bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van de IT projecten.

Lees meer

Wil jij ook werken bij Larcom?

Is er momenteel geen passende vacature maar denk je met jouw ervaring, kwaliteiten en betrokkenheid van waarde te kunnen zijn voor Larcom? Stuur ons dan een mail met je CV en een korte motivatie.