0529 40 80 80

Larcom werkleerbedrijf Oldenzaal

Bij Larcom hechten we grote waarde aan werk en de positieve impact die het heeft. Werk biedt niet alleen persoonlijke voldoening, maar heeft ook een waardevolle bijdrage aan bedrijven en de samenleving als geheel.

Onze vestiging in Oldenzaal

Oldenzaal is een bruisende locatie met een breed aanbod aan dienstverlening. Bent u als ondernemer tijdelijk of structureel op zoek naar voordelige en betrouwbare capaciteit? Larcom is gespecialiseerd in het inzetten van (tijdelijke) productiecapaciteit van structureel of repeterend werk.

Heb je zelf een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan helpen wij jou graag verder. Wat je achtergrond ook is, er is een baan die voor jou het beste werkt. Vanuit dat uitgangspunt gaat Larcom met jou op zoek. Jouw gemeente of het UWV kan je naar ons doorverwijzen. Lees hier hoe dat werkt.

 

 

Werk uitbesteden Regio Twente

Werk uitbesteden? Larcom heeft een ervaren team van meer dan 1.100 enthousiaste medewerkers die zich dagelijks bezighouden met uiteenlopende werkzaamheden, variërend van montage en assemblage tot verpakking en verzending. Daarnaast beschikken onze medewerkers over specialistische vaardigheden op het gebied van elektromontage, metaalbewerking,  groenonderhoud en terreinonderhoud.

Benieuwd hoe Larcom u kan helpen met het uitbesteden van werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij bieden.