0529 40 80 80

Larcom werkleerbedrijf Zutphen

Bij Larcom hechten we grote waarde aan werk en de positieve impact die het heeft. Werk biedt niet alleen persoonlijke voldoening, maar heeft ook een waardevolle bijdrage aan bedrijven en de samenleving als geheel.

Onze vestiging in Zutphen

Zutphen is een bruisende locatie met een breed aanbod aan dienstverlening. Bent u als ondernemer tijdelijk of structureel op zoek naar voordelige en betrouwbare capaciteit? Larcom is gespecialiseerd in het inzetten van (tijdelijke) productiecapaciteit van structureel of repeterend werk.

Heb je zelf een afstand tot de arbeidsmarkt? Dan helpen wij jou graag verder. Wat je achtergrond ook is, er is een baan die voor jou het beste werkt. Vanuit dat uitgangspunt gaat Larcom met jou op zoek. Jouw gemeente of het UWV kan je naar ons doorverwijzen. Lees hier hoe dat werkt.

 

 

 

Een passende plek voor iedereen

Larcom is netwerkpartner en medeoprichter van het Zutphens Ontwikkel Netwerk! In deze netwerkorganisatie werken organisatie uit onderwijs, zorg, werkgevers en gemeente samen om inwoners van de gemeente Zutphen zoveel mogelijk mee te laten doen. Samen gaan we op zoek naar plekken waar mensen, voor wie het (nog) niet vanzelfsprekend is, kunnen meedoen. Dat doen we door onze organisaties open te stellen voor elkaar en in samenspraak met de inwoner.

Benieuwd hoe hoe we dit organiseren, bekijk het filmpje

Neem gerust contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij bieden.