0529 40 80 80

Werken via Larcom

Wat je achtergrond ook is, er is een baan die voor jou het beste werkt. Vanuit dat uitgangspunt gaat Larcom met jou op zoek.

Larcom kan jou ondersteunen bij het vinden van passend werk en een werkplek die is ingericht op jouw mogelijkheden. Samen met jou kijken we naar je mogelijkheden en waar je je nog kunt ontwikkelen. Je krijgt de juiste begeleiding.

Ervaar de voordelen van werk: structuur, sociaal contact en een vast inkomen. Elke dag gaan meer dan duizend mensen via Larcom aan het werk. Op een van onze vestigingen of bij een van de vele bedrijven, die via ons personeel inhuren. Ook voor jou hebben we een passende werkplek!

Werk dat bij jou past

Op elke afdeling krijg je de begeleiding die je nodig hebt. We zorgen voor een werkplek waar jij je op je gemak voelt. Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging, kijken we samen hoe we dat het beste kunnen invullen. Zo houd jij plezier in je werk en haal je het beste uit jouw kwaliteiten.
Larcom is er voor iedereen die een beetje ondersteuning nodig heeft op het gebied van werk. Samen kijken we naar wat jij kunt en wat je leuk vindt. Daarna begeleiden we je naar een baan die bij jou past.

Kan ik zomaar solliciteren?

De meeste sollicitaties verlopen via de gemeente of het UWV. Zij zorgen vervolgens dat je bij ons aan het werk kunt. Heb je vragen? Bel met 0529 – 408080 of stuur een mail naar Petra Dorreman: petradorreman@larcom.nl.