0529 40 80 80

Larcom werkleerbedrijf Hardenberg

Bij Larcom geloven we in de waarde van werk. De eigenwaarde voor een individu, de productieve waarde voor bedrijven én de maatschappelijke waarde voor een inclusieve samenleving.

Onze vestiging in Hardenberg

Onze vestiging in Hardenberg vindt u aan de Handelsstraat 59 (7772 TS) en is te bereiken via het telefoonnummer 0523 262232. Bij Larcom kunt u terecht voor een ruim aanbod aan diensten, waaronder het uitbesteden van werk zoals montage, assemblage, verpakken. Dagelijks gaan meer dan 1.100 toegewijde medewerkers bij en via Larcom aan de slag.

Werk uitbesteden
Overijssel

Wilt u net als Wavin een deel van uw productie uitbesteden? Flexibiliteit kunt u gewoon inkopen. Bij Larcom werken dagelijks meer dan 1.100 toegewijde medewerkers aan diverse taken, van montage en assemblage tot verpakken en verzenden. Wilt u liever uitbreiding van capaciteit op eigen locatie? Via detachering weten wij altijd de juiste ,match te maken.

Benieuwd naar hoe Larcom kan helpen bij het uit handen nemen van werkzaamheden? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.