0529 40 80 80

Groenonderhoud

Uw vertrouwde partner in professioneel groenbeheer

Bij Larcom zijn we ons volledig bewust van het belang van goed onderhouden groene ruimtes voor gemeentes, bedrijven en instellingen. Onze diensten dragen bij aan een leefomgeving die zowel prettig als gezond is. Ongeacht de omvang van het gebied – van een bescheiden bedrijfsterrein tot uitgestrekte gemeenteparken – zorgen wij ervoor dat uw groene ruimtes het gehele jaar door een uitstekende indruk maken.

 

Neem contact op

Veelzijdige dienstverlening in groenonderhoud

Ons team, bestaande uit ervaren specialisten, biedt een breed scala aan groenonderhoudsdiensten:

  • Regulier onderhoud: het maaien van gras, snoeien van struiken, bestrijden van onkruid en het opruimen van bladeren zijn essentieel voor een verzorgde uitstraling.
  • Aanleg en renovatie: van het ontwerpen van nieuwe groenprojecten tot het revitaliseren van bestaande gebieden, inclusief grondwerk, bestrating, beplanting en het plaatsen van speeltoestellen.
  • Advies en beheer: we ontwikkelen onderhoudsplannen die zijn afgestemd op duurzaamheid en biodiversiteit, specifiek ontworpen voor de behoeften en wensen van onze klanten.

Specifiek groenonderhoud voor gemeenten

Gemeenten hebben een sleutelrol in het beheer van openbare ruimtes. Larcom biedt uitgebreide oplossingen voor groenonderhoud die niet alleen veilige, schone en gastvrije publieke plaatsen bevorderen, maar ook efficiënt inspelen op de behoeften van diverse gemeentelijke projecten, altijd met het doel het stedelijke en natuurlijke landschap te verbeteren.

Partnerschap met bedrijven

Voor bedrijven creëert Larcom op maat gemaakte oplossingen die bijdragen aan een representatieve uitstraling van uw bedrijfsterrein. Een zorgvuldig onderhouden groene ruimte verhoogt niet alleen de aantrekkelijkheid voor bezoekers en medewerkers, maar verbetert ook het algehele welzijn en de productiviteit.

Neem contact op

Ervaring met aanbestedingen

Onze ruime ervaring in het succesvol deelnemen aan aanbestedingen voor groenonderhoud maakt van Larcom uw ideale partner voor het beheren van complexe projecten. Wij zijn goed ingevoerd in de formele eisen en helpen u efficiënt door het aanbestedingsproces te navigeren, terwijl we consistent hoge kwaliteit en naleving van alle milieunormen garanderen.

Waarom kiezen voor Larcom voor uw groenonderhoud?

  1. Deskundigheid: Jarenlange ervaring in diverse soorten groenonderhoud.
  2. Duurzaamheid: We gebruiken waar mogelijk milieuvriendelijke methoden en materialen.
  3. Klantgericht: Elk project wordt afgestemd op uw specifieke wensen, met heldere communicatie en zorgvuldige planning.
  4. Complete service: Van het ontwerp tot de uitvoering en het onderhoud op lange termijn, wij bieden een totaaloplossing.