0529 40 80 80

GROENVOORZIENING

Bungalowparken & Campings

divider

Mooi groen
laat je doen

Onderhoud en beheer van het groen in bungalowparken en campings is een van de specialismen van het groenteam van Larcom.

 

Vooral aan het begin van het seizoen zijn wat extra handen welkom. Het terrein moet worden geveegd en opgeruimd, het is tijd voor nieuwe aanplant en er is het nodige onderhoud om uit te voeren. Larcom biedt die extra capaciteit.

 

Naast het inzetten van incidentele capaciteit is ook een meer structurele samenwerking mogelijk. We stellen daarbij samen een plan op voor het beheer van uw terreinen, zo breed als u het wenst: van periodieke wintersnoei van bomen en struiken, snipperen, verwijderen van onkruid op de verharde paden tot aanleg of renovatie van bestaand groen.

 

Onze medewerkers zijn gemotiveerde vakmensen op het gebied van groen. Maar ook zaken als de inrichting van bungalows aan het begin van het seizoen en het winterklaar maken daarvan als het seizoen is afgelopen, voert het team vakkundig uit. Hoe dat in de praktijk werkt? Lees ons verhaal over de samenwerking met Attractiepark Slagharen.

divider

In de praktijk