0529 40 80 80

02 - 12 - 2021

Taxi Steen Ommen gaat komende vier jaar groepsvervoer medewerkers Larcom uitvoeren

Afgelopen oktober heeft de Larcom een aanbesteding uitgeschreven om op zoek te gaan naar een nieuwe passende vervoersoplossing voor haar medewerkers. Het betreft vervoer voor de locaties Ommen, Hardenberg en mensen die vanuit deze locaties elders gedetacheerd zijn.

Taxi Steen Ommen heeft de opdracht voor de komende 4 jaar gegund gekregen. De gunning heeft plaats gevonden op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Na de einddatum december 2025, kan het contract nog tweemaal verlengd worden met een periode van twee jaar.

Voertuigen zijn aangeschaft en het werven van chauffeurs is begonnen. Contacten met collega-bedrijven zijn gelegd, want niet alleen Taxi Steen Ommen maar ook Taxi Bertil Jansen uit Den Ham en Taxi Berdrijf Leemhuis uit Sibculo zullen enkele routes voor hun rekening nemen. Deze opdracht is een mooie aanvulling op het vervoerspakket van Taxi Steen Ommen. En een geweldige kans voor chauffeurs uit de omgeving. We zoeken nog wel nieuwe chauffeurs voor deze opdracht. Taxi Steen Ommen doet er alles aan om de start van het vervoer op 3 januari 2022 vlekkeloos te laten verlopen.

Rob Houthooft (Algemeen directeur Larcom). “We hebben de opdracht aanbesteed en Taxi Steen Ommen kwam op basis van prijs-kwaliteit als beste uit de bus. Het mooie is dat er al medewerkers van Larcom bij Taxi Steen Ommen werken als taxichauffeur. Taxi Steen Ommen biedt op die manier mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om volwaardig mee te doen in de maatschappij en dat kunnen wij alleen maar toejuichen.  Zij investeren in mensen door ze o.a. een training en opleiding te bieden om de benodigde taxipas te behalen. Onze eigen vervoersafdeling (OVB) heeft een coördinerende en controlerende rol. We hebben er alle vertrouwen in dat het groepsvervoer voor de komende jaren goed geregeld is”

Meer lezen

13 - 06 - 2024

Vijf leerlingen Pro Hardenberg, school voor praktijkonderwijs, stromen door naar Larcom

Lees artikel

29 - 02 - 2024

Energie Klusteam Ommen helpt inwoners met kleine energiebesparende maatregelen

Lees artikel

14 - 11 - 2023

Effectief samenwerken begint met het zoeken naar verbinding

Lees artikel

19 - 10 - 2023

Daar zijn wij trots op

Lees artikel

07 - 09 - 2023

Groeien met Groen

Lees artikel

11 - 07 - 2023

Larcom en Alfa-college reiken praktijkverklaring uit

Lees artikel

04 - 04 - 2023

Het verhaal van Bart Goossens

Lees artikel

09 - 03 - 2023

Doorstromen van dagbesteding naar (beschut) werk

Lees artikel

21 - 02 - 2023

Samenwerking Larcom Groen en Zorgspectrum het Zand

Lees artikel

05 - 07 - 2022

Een passende plek voor iedereen

Lees artikel