02 - 12 - 2021

Taxi Steen Ommen gaat komende vier jaar groepsvervoer medewerkers Larcom uitvoeren

Afgelopen oktober heeft de Larcom een aanbesteding uitgeschreven om op zoek te gaan naar een nieuwe passende vervoersoplossing voor haar medewerkers. Het betreft vervoer voor de locaties Ommen, Hardenberg en mensen die vanuit deze locaties elders gedetacheerd zijn.

Taxi Steen Ommen heeft de opdracht voor de komende 4 jaar gegund gekregen. De gunning heeft plaats gevonden op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Na de einddatum december 2025, kan het contract nog tweemaal verlengd worden met een periode van twee jaar.

Voertuigen zijn aangeschaft en het werven van chauffeurs is begonnen. Contacten met collega-bedrijven zijn gelegd, want niet alleen Taxi Steen Ommen maar ook Taxi Bertil Jansen uit Den Ham en Taxi Berdrijf Leemhuis uit Sibculo zullen enkele routes voor hun rekening nemen. Deze opdracht is een mooie aanvulling op het vervoerspakket van Taxi Steen Ommen. En een geweldige kans voor chauffeurs uit de omgeving. We zoeken nog wel nieuwe chauffeurs voor deze opdracht. Taxi Steen Ommen doet er alles aan om de start van het vervoer op 3 januari 2022 vlekkeloos te laten verlopen.

Rob Houthooft (Algemeen directeur Larcom). “We hebben de opdracht aanbesteed en Taxi Steen Ommen kwam op basis van prijs-kwaliteit als beste uit de bus. Het mooie is dat er al medewerkers van Larcom bij Taxi Steen Ommen werken als taxichauffeur. Taxi Steen Ommen biedt op die manier mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans om volwaardig mee te doen in de maatschappij en dat kunnen wij alleen maar toejuichen.  Zij investeren in mensen door ze o.a. een training en opleiding te bieden om de benodigde taxipas te behalen. Onze eigen vervoersafdeling (OVB) heeft een coördinerende en controlerende rol. We hebben er alle vertrouwen in dat het groepsvervoer voor de komende jaren goed geregeld is”

Meer lezen

09 - 03 - 2023

Doorstormen van dagbesteding naar (beschut) werk

Lees artikel

21 - 02 - 2023

Samenwerking Larcom Groen en Zorgspectrum het Zand

Lees artikel

05 - 07 - 2022

Een passende plek voor iedereen

Lees artikel

23 - 06 - 2022

RVU-regeling voor sociale werkbedrijven

Lees artikel

21 - 06 - 2022

Eén plek om zowel theorie als praktijkervaring op te doen

Lees artikel

30 - 05 - 2022

Wethouder Looman tekent overeenkomst met Larcom en het Alfa-college

Lees artikel

29 - 03 - 2022

TENAX & Larcom – Buren die samenwerken

Lees artikel

22 - 02 - 2022

LED-verlichting voor vestiging Ommen en Hardenberg

Lees artikel

27 - 01 - 2022

Statushouders gemeente Hardenberg gestart met traject bij Larcom

Lees artikel

09 - 12 - 2021

Sociaal Ontwikkelbedrijf Zutphen neemt steeds meer vorm aan

Lees artikel